Време у среду сунчано из променљиву облачност

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Sep.2023, 13:20

Време у среду сунчано из променљиву облачност

Време у Србији у среду биће претежно сунчано уз променљиву облачност и топло, само после подне у брдско-планинским пределима очекује се краткотрајна киша или локални пљусак са грмљавином, саопштио је данас Републички хидро-метеоролошки завод. Фото: Градске инфо Ветар слаб >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << променљив, најнижа температура од 13 до 17, највиша дневна од 27 до 30 степени.
У Београду ће време бити претежно сунчано уз променљиву облачност и топло. Дуваће слаб променљив ветар.
Јутарња температура од 14 до 17, највиша дневна око 29 степени.
До недеље ће време бити топло са највишом дневном температуром изнад просека за овај период године, у већини места око и мало изнад 30 степени.
У четвртак променљиво облачно, после подне и увече нестабилно са локалним пљусковима и грмљавином. У петак и суботу претежно сунчано. У суботу увече у северозападним, током ноћи ка недељи и у западним, а у недељу пре подне и у осталим пределима Србије наоблачење са кишом, пљусковима, грмљавином и падом температуре.
При интензивнијим грмљавинским процесима локално се очекује већа количина падавина, затим, претежно сунчано уз променљиву облачност, још само у понедељак на југу и западу понегде са краткотрајним падавинама.
Од недеље температура ће бити у паду.
RHMZ upozorava na pljuskove sa grmljavinom i gradom u drugoj polovini dana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Време у среду сунчано из променљиву облачност се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.