Ер Србија први пут додала свој код на линије ка Канади

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Sep.2023, 12:42

Ер Србија први пут додала свој код на линије ка Канади

Ер Србија и Туркиш ерлајнс, националне авио-компаније Србије и Турске, додатно су прошириле код-шер сарадњу тако што је Ер Србија додала свој маркетинг код на летове ка дестинацијама у мрежи Туркиш ерлајнса у Канади. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Српска национална авио-компанија >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је додала свој „ЈУ“ код на летове Туркиш ерлајнса између Истанбула и канадских градова Торонта, Монтреала и Ванкувера, чиме је по први пут омогућено присуство маркетинг кода Ер Србије на тржишту Канаде.
Летови су већ доступни за куповину на сајту аирсербиа.цом, за путовања почев од данас, 19. септембра, саопштила је компанија Ер Србија.
“Захваљујући новој експанзији у области код-шер споразума, путници ће имати прилику да преко Истанбула отпутују до три важна и велика канадска града. Летови до Канаде су од изузетног значаја за бројну дијаспору земаља из региона ширег Балкана, као и за све друге који пословно или туристички желе да посете Канаду”, изјавила је Ивана Микља Мучалов, менаџерка међукомпанијских послова и алијанси Ер Србије.
Додавањем нових градова у Канади, проширена код-шер мрежа сада укључује 21 дестинацију Туркиш ерлајнса, на коју је Ер Србија додала свој маркетинг код. Летови су доступни из Истанбула, који је са Београдом повезан са више летова дневно и српског и турског авио-превозника током целе године.
Ер Србија и Туркиш ерлајнс су до сада више пута јачале међусобну код-шер сарадњу.
У априлу ове године српска национална авио-компанија додала је свој „ЈУ“ код на летове Туркиш ерлајнса између Истанбула и Сао Паола и на тај начин по први пут омогућила присуство маркетинг кода Ер Србије на јужноамеричком тржишту, као и на летове Туркиш ерлајнса из Истанбула до Алматија и Абу Дабија.
Национална авио-компанија Турске поставила је свој „ТК“ код на летовима Ер Србије до Охрида у Северној Македонији.
Brod sa ukrajinskim žitom napustio luku Černomorsk, ide ka Bosforu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ер Србија први пут додала свој код на линије ка Канади се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.