Слободан улаз на меч Војводине и Јавора – клуб позива навијаче да подрже Болингија

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Sep.2023, 12:19

Слободан улаз на меч Војводине и Јавора – клуб позива навијаче да подрже Болингија

Фудбалски клуб Војводина одлучио је да у суботу отвори капије свог „Карађорђа“ и да у тешким тренуцима позове своје навијаче да дођу у што већем броју. Фото: ФК Војводина „У тешким тренуцима, када су резултати у другом плану, управа на челу са Драгољубом Збиљићем жели да на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << делу потврди мото „ми смо једно, то је наша снага“ и да позове навијаче да буду уз тим, али што је још важније – да пружи поруку подршке за Џонатана Болингија“, наводе из клуба.
Као што је познато, Вошин нападач је од викенда на Институту за плућне болести у Сремској Каменици, а према речима доктора Борка Вукосава, његово стање је боље, али и даље озбиљно.
Сви у Војводини мислима су уз Болингија, као и уз екипу која ће у суботу покушати да веже и трећу победу пред својим навијачима.
Утакмица Војводина – Јавор на програму је у суботу у 19 часова.
Stevan Mićić osvojio zlato na Svetskom prvenstvu, Hetik Cabolov bronzan

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Слободан улаз на меч Војводине и Јавора – клуб позива навијаче да подрже Болингија се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.