Јабуково сирће лечи упаљене бубуљице

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Sep.2023, 09:03

Јабуково сирће лечи упаљене бубуљице

Свако од нас у неком тренутку у животу води борбу против бубуљица. Ипак, уколико имате проблеме са честим упалама коже лица, бубуљицама и акнама, покушајте са неким од природних лекова који могу да помогну да их се решите. Фото: Pexels/Anna Nekrashevich Јабуково сирће лечи упаљене бубуљице Ствара >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се ферментацијом киселине из плода јабуке или нефилтрираног сока од овог воћа. Као и друге врсте сирћета, успешно се бори против дејства бактерија и вируса.
У њему се налази салицилна киселина, која лечи упаљене бубуљице и спречава настанак ожиљака.
Такође, позитивно делује и на постојеће ожиљке. Уклања и вишак масноће са коже лица.
Помешајте један део јабуковог сирћета са три дела воде. Умијте се млаком водом, па нанесите добијену течност на лице помоћу туфера или комада памучне вате.
Након 20 секунди стајања, темељно испрати. Понављати процедуру два пута дневно.
Ako imate ove osobine vi ste visoko inteligentna osoba!

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Јабуково сирће лечи упаљене бубуљице се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.