Барселона заинтересована за фудбалера Манчестер јунајтеда Џејдона Санча

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Sep.2023, 10:53

Барселона заинтересована за фудбалера Манчестер јунајтеда Џејдона Санча

Фудбалски клуб Барселона заинтересован је за играча Манчестер јунајтеда и повременог енглеског репрезентативца Џејдона Санча, преноси каталонски Спорт. Фото: Танјуг/AP Photo/Alberto Pezzali Руководство Манчестер јунајтеда је избацило из првог тима Санча, који је одбио да се извини менаџеру >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << „црвених ђавола“ Ерику Тен Хагу због објава на друштвеним мрежама у којима га је оптужио да лаже о свом лошем учинку у тиму.
Санчо (23) регистрован за Премијер лигу и Лигу шампиона иако је избачен из првог тима.
Спорт наводи да Барселона прати дешавања у Манчестер јунајтеду, а каталонски клуб планира да ангажује енглеског фудбалера у зимском прелазном року.
Санчо је у Манчестер јунајтед стигао 2021. године из Борусије Дортмунд, а за клуб са Олд трафорда је одиграо 82 меча и постигао је 12 голова. Ове сезоне наступио је на три утакмице. Он има уговор са Манчестер јунајтедом до јуна 2026. године.
Pioli: Nemam nameru da se izvinim navijačima, rezultat je previsok

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Барселона заинтересована за фудбалера Манчестер јунајтеда Џејдона Санча се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.