Пиоли: Немам намеру да се извиним навијачима, резултат је превисок

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Sep.2023, 10:51

Пиоли: Немам намеру да се извиним навијачима, резултат је превисок

Тренер фудбалера Милана Стефано Пиоли одбио је да се извини навијачима због клуба после пораза од Интера у мечу четвртог кола Серије А, преносе италијански медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Antonio Calanni) Интер је синоћ славио против градског ривала са чак 5:1. Ово је био први пораз „росонера“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у новој сезони Серије А.
„Немам намеру да се извиним навијачима. Зар неко мисли да смо намерно примили пет голова и намерно изгубили дерби? Жао нам је, али мора да се извини онај који нешто намерно уради. Што се осталих дербија тиче, мислите шта желите. Истина је да смо изгубили пет заредом. Покушаћемо да будемо бољи у дербијима који долазе“, рекао је Пиоли.
Он је истакао да је резултат био превисок.
„Интер је јак, није нас изненадио. Резултат је отишао превише у њихову страну. Ми смо им помогли када смо у једном тренутку одустали да се боримо. До 3:1 смо играли добро, а онда смо се распали. Увек мора да се игра до краја. Овај резултат може да нам помогне“, додао је Пиоли.
Милан се тренутно налази на трећем месту на табели са девет бодова, а у наредном колу на свом терену играће са Вероном.
Fudbaleri TSC-a „šesticom“ učvrstili prvo mesto, Spartak bolji od Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пиоли: Немам намеру да се извиним навијачима, резултат је превисок се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.