Трамп наговестио да би изабрао жену за другу најважнију особу у кампањи

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Sep.2023, 08:20

Трамп наговестио да би изабрао жену за другу најважнију особу у кампањи

Бивши амерички председник Доналд Трамп наговестио је да би могао да изабере жену за другу најважнију особу у изборној кампањи за председника САД, ако буде изабран као републикански кандидат за изборе 2024. Фото: Танјуг/AP Photo/Charlie Neibergall “Свиђа ми се тај концепт, али изабраћемо најбољу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << особу. Али, да, такав концепт ми се допада“, рекао је Трамп у интервју за телевизију Ен-Би-Си.
Трамп, за кога анкете говоре да је далеко највећи фаворит да буде републикански кандидат, раније је хвалио гувернерку Јужне Дакоте Кристи Ноем, која му се придружила прошле недеље на републиканској акцији прикупљања средстава за кампању, на којој су поједини учесници држали натписе Трамп-Ноем, преноси Блумберг.
“Сигурно би и она била једна од особа које бих размотрио“, рекао је Трамп о Ноем, коју је раније називао “фантастичном“ и “великом гувернерком“, пише Блумберг.
Друга најважнија особа у кампањи, односно “руннинг мате“, најближи је сарадник кандидата странке у изборној трци за председника, а најближи сарадник остаје и након избора, у случају да кандидат буде изабран, додаје америчка агенција.
Kim Džong-un i Šojgu razgovarali su o saradnji u oblasti odbrane i bezbednosti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Трамп наговестио да би изабрао жену за другу најважнију особу у кампањи се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.