Родик: Ђоковић се сада такмичи сам против себе, не постоји аргумент против њега

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Sep.2023, 13:56

Родик: Ђоковић се сада такмичи сам против себе, не постоји аргумент против њега

Легендарни амрички тенисер Енди Родик истакао је да је немогуће дати статистички аргумент против тога да је Новак Ђоковић најбољи икад. Фото: Танјуг/AP/Manu Fernandez Родик је написао ауторски текст за „Бетвеј“ у ком истиче да се Новак још увек мотивише и поред свих оборених рекорда.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << /> „Изједначио је рекорд Маргарет Корт са 24 Слема, али жели све рекорде. Желеће да дође до 25. После тога, у суштини игра против самог себе. Биће између онога што је његова мотивација и онога што му тело говори. Здравље никада не узимате здраво за готово, посебно не пред крај каријере, али, ако је мотивисан, његово тело изгледа као да је потпуно у реду да игра још неколико година“, написао је Родик.
Идентично мишљење о крају дебате наводили су шпански лист „Марка“, као и Енди Мари.
Родик је последњи Американац који је освојио Ју-Ес Опен, пре 20 година, што му је и једина Гренд слем титула, а може да се похвали да има бољи међусобни скор са Ђоковићем (5:4).
Он је имао ту част да преда Ђоковићу трофеј након тријумфа на Ју-Ес опену пре шест дана.
Dejvis kup – Srbija protiv Češke za prvo mesto u grupi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Родик: Ђоковић се сада такмичи сам против себе, не постоји аргумент против њега се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.