Икеа избацује уређаје на гас из понуде

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Sep.2023, 09:07

Икеа избацује уређаје на гас из понуде

Компанија „Икеа” у Холандији ће од јануара следеће године престати да продаје шпорете на гас, а у понуди ће имати само оне са индукционим плочама, саопштено је из ове компаније. Фото: Unsplash/mikom Разлог је наводно прилагођавање националном циљу Холандије, која планира да до 2030. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << године милион и по домаћинстава не буде више прикључено на гас.
На овај начин „Икеа” жели да мотивише потрошаче да почну више да користе струју и да кувају на шпоретима са индукционим плочама. Компанија је саопштила да жели да убрза енергетску транзицију у Холандији и да се зато усудила на овакву одлуку.
Pepko dobija novog vlasnika

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Икеа избацује уређаје на гас из понуде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.