Весић: Пријаве грађана за прикључке на инфраструктуру завршити брзо и ефикасно

Izvor: GradskeInfo.rs, 13.Sep.2023, 20:19

Весић: Пријаве грађана за прикључке на инфраструктуру завршити брзо и ефикасно

Циљ је да све грађане који живе у нелегалним објектима прикључимо на комуналну инфраструктуру, изјавио је данас министар грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Горан Весић у разговору са представницима београдских општина којима је поручио да је важно да се добро организују >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << како би комплетан поступак пријава био завршен брзо и ефикасно. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Весић је на састанку у Влади Србије подсетио да пријаве за прикључење на струју, грејање, воду и канализацију трају од 15. септембра до 15. октобра и да је грађанима то омогућено усвајањем измена и допуна Закона о озакоњењу, на предлог председника Србије Александра Вучића, саопштило је ресорно министарство.
„Овај закон држава треба брзо и ефикасно да спроведе”, нагласио је министар Весић. Навео је да само у Београду има око 50.000 нелегалних објеката и додао да очекује да ће највећи број оних који се пријављују бити у првих и последњих седам дана периода предвиђеног за то. Образложио је да се пријаве подносе у општинама које издају решење са којим грађани одлазе у надлежна предузећа, а да ће динамика прикључења зависити од капацитета тих предузећа, те да ће прикључак плаћати као и други грађани.
Raspisan još jedan javni poziv za zamenu kotlova u toplanama i javnim ustanovama

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Весић: Пријаве грађана за прикључке на инфраструктуру завршити брзо и ефикасно се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.