Ласло Ђере бољи од Сонво Квона за победу Србије против Јужне Кореје

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Sep.2023, 20:30

Ласло Ђере бољи од Сонво Квона за победу Србије против Јужне Кореје

Српски тенисер Ласло Ђере победио је данас тенисера Јужне Кореје Сунву Квона са 2:1 (4:6, 6:2, 6:2) у другом мечу првог кола групе Ц Дејвис купа у Валенсији. Фото: Танјуг/Friso Gentsch/dpa via AP Меч је трајао два сата.
У првом сету српском тенисеру је заказао сервис у седмом гему, што је Квон >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << искористио и дошао до брејка. Након тога је сигурно сервирао за 1:0 у сетовима.
У наредна два сета Ђере је почео да врши озбиљнији притисак на сервис противника, направио четири брејка, по два у оба сета, за победу у мечу.
Србија у петак игра мечеве другог кола против домаћина групе – Шпаније.
Viktor Troicki izmenio sastav nacionalnog tima pred mečeve u Valensiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ласло Ђере бољи од Сонво Квона за победу Србије против Јужне Кореје се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.