Пешић: Играмо за Србију, али пре свега за наш народ и навијаче

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Sep.2023, 20:18

Пешић: Играмо за Србију, али пре свега за наш народ и навијаче

Селектор кошаркашке репрезентације Србије Светислав Пешић рекао је вечерас на пријему за кошаркашку репрезентацију да овај тим игра за Србију, али пре свега за народ и навијаче који га подржавају. Фото: fiba.basketball „Оно што смо ми видели, а ви нисте, да су се покидали ови момци >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да стигнемо овде докле смо стигли“, рекао је Пешић.
Селектор је истакао да се поноси свим играчима.
“Гаги, мом великом пријатељу хвала на свему, тренерима и читавом медицинском стафу. То је био један напоран пут до овог циља који смо остварили, а сад нас чекају Олимпијске игре. Тај процес који нас очекује до ОИ биће много тежи него што је био овај до ове титуле или ти одласка на ОИ. Сада су очекивања дефинитивно већа“, рекао је Пешић.
Он је нагласио да имају довољно времена, а најважније је да имају подршку навијача.
„Оно што смо ми осетили тамо у Манили, а ви нисте могли да осетите и да видите, то је једно одушевљење наших навијача. Можда нисмо били најбројнији, али вероватно најгласнији и то је дало снагу, а истовремено осетили смо народ одавде, путем медија и свега осталог. То је у свлачионици пре и после утакмице повећавало мотивацију и посвећеност, и одговорност играча да знају да иза тима стоје наши навијачи. Ми играмо за Србију, али пре свега за наш народ и навијаче који нас подржавају и ми то осећамо“, нагласио је Пешић.
Друга мотивација, како је рекао, није потребна, већ стрпљење и време, као и подршка државе коју већ имају.
Srebrni „orlovi“ na prijemu kod predsednika Vučića, u 20.00 časova doček na balkonu Starog dvora

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Пешић: Играмо за Србију, али пре свега за наш народ и навијаче се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.