Путин: Односи Русије и Кине достигли последњих година до сада највиши ниво

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Sep.2023, 07:10

Путин: Односи Русије и Кине достигли последњих година до сада највиши ниво

Односи Русије и Кине достигли су последњих година до сада највиши ниво, изјавио је данас руски председник Владимир Путин током састанка са замеником кинеског премијера Џанг Гуокингом. Фото: Танјуг/Donat Sorokin/TASS Host Photo Agency Pool Photo via AP Путин је истакао да ће Русија и Кина наставити >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да унапређују сарадњу, пренеле су РИА Новости.
Путин је рекао да чињеница да је кинески председник Си Ђинпинг, после поновног избора на ту функцију, у марту прво допутовао у посету Русији, такође сведочи о никад бољим односима између две земље.
Путин и Џанг су се састали на маргинама Источног економског форума који се одржава од 10. до 13. септембра у Владивостоку, у кампусу Далекоисточног федералног универзитета
Berbok: Ukrajini je mesto u EU, ali da učini više u borbi protiv korupcije

 
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путин: Односи Русије и Кине достигли последњих година до сада највиши ниво се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Povezane vesti

Путин: САД желе да покажу резултате у Украјини уочи председничких избора

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Sep.2023

Председник Русије Владимир Путин оценио је данас да до председничких избора Сједињене Америчке Државе морају да покажу допринос ефикасности војних операција у Украјини,...

Nastavak na GradskeInfo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.