Ко је све пратио и бодрио Ђоковића у финалу УС Опена?

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Sep.2023, 15:20

Ко је све пратио и бодрио Ђоковића у финалу УС Опена?

Финале УС опена које се одиграло јуче, у 22.00 часа по средњоевропском времену, испратила је публика широм Србије. Да је меч између Руса Данила Медведева и Србина Новака Ђоковића био занимљив показала је и америчка јавност. Фото: Танјуг/AP Photo/Manu Fernandez На трибинама су се јуче нашле >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << неке познате фаце које су се већ виђале и раније на мечевима овог типа, попут главне уреднице америчког Вога, Ане Винтур, али и познате британске глумице Еме Вотсон.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli Just Jared (@justjared)


Њих две су се чак нашле у публици, једна поред друге.
Од познатих глумица на трибинама се појавила и Никол Кидман, у пратњи свога мужа.
Фото: PrtSc/Instagram/ATP Tour Поред ње, ту је била и позната америчка глумица Ема Робертс.
Фото: PrtSc/Instagram/ATP Tour Ту се нашла и позната глумица Шарлиз Терон, глумци Леонардо Дикаприо и Џејмс Марсден, затим америчка манекенка Емили Ратајковски и певач Џастин Тимберлејк.
Највећу пажњу међу публиком однео је британски певач Стинг, али и репер Лил Вејн.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli Socrates (@socratesdergi)


Глумац Метју Меконахи седео је у Новаковој ложи са осталим члановима породице Ђоковић, баш као што је то урадио прошли пут бивши играч америчког фудбала, Том Брејди, на Роланг Гаросу.
 







Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

















 
Objavu dijeli US Open (@usopen)


Rebrača: Srpski košarkaši pokazali da su tim

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ко је све пратио и бодрио Ђоковића у финалу УС Опена? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.