Ако имате ове особине ви сте високо интелигентна особа!

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Sep.2023, 15:00

Ако имате ове особине ви сте високо интелигентна особа!

Неред, будан ноћу и псовке, чини се да ове навике нису баш популарне. Међутим, према истраживањима, ове особине заправо указују на оштар ум и високу интелигенцију. Фото: Pixabay/Mohamed_hassan Ове три навике указују на високу интелигенцију: Поремећај Често се сматра да неред значи неорганизованост >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и мању продуктивност. Људи који имају неуредне собе имају тенденцију да буду интелигентнији и имају већи коефицијент интелигенције. Неред може бити знак креативности и размишљања ван оквира.
Касно устајање „Ноћне птице“ које остају будне до касно и боре се да устану рано ујутру често се сматрају лењим. Али научна истраживања показују да су људи са овим навикама често интелигентнији и имају већи коефицијент интелигенције.
Псовке Псовке обично имају негативну репутацију, али студија спроведена на колеџу Марист у Њујорку показала је да људи који користе псовке често имају богатији речник, веће реторичке вештине и често су искренији. Псовке такође могу помоћи да се смањи стрес и ублажи бол.
Hrana koju kardiolozi nikada ne jedu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ако имате ове особине ви сте високо интелигентна особа! се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.