Како да вам коса буде лепа и здрава и после лета?

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Sep.2023, 11:30

Како да вам коса буде лепа и здрава и после лета?

Сунце и море знају и те како да исуше косу, али постоји решење како да повратите њен волумен и сјај. Фото: Pexels/Garon Piceli Након врелих летњих дана приметили сте да вам је кожа на темену у лошем стању, нарочито ако сте косу чешће прали, па чак и користили неке јаче производе, који су >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << вам се натаожили и зачепили поре.
Коса вам више није онако чиста, изгубила је сјај и лакоћу, али постоји решење – пилинг за теме, који се користи за уклањање мртвих ћелија коже којим ћете је ослободити од накупљених нечистоћа.
Сваки пилинг побољшава циркулацију, па ће тако бити долтворан и на ваше теме. Стручњаци препоручују да га наносите једном до два пута недељно, у зависности од тога колико често перете косу. Наноси се након шампонирања, а потребно је да га кружним покретима умасирате у теме. Процедура нека траје око минут, два, а потом косу добро исперите и, да би ефекат био још бољи, нанесите балзам на крајеве.
Пилинг који је највише “на гласу” је пилинг од зобених пахуљица, јер зоб у себи садржи важне беланчевине за развој ткива и мишића. Потребно вам је: две кашике смеђег шећера, две кашике ситних зобених пахуљица и две кашике балзама за косу. Помешајте све састојке док не добијете смесу налик пасти, умасирајте је у теме и затим исперите млаком водом.
Omiljeni začin mnogih nije tako dobar kao što većina nas misli da jeste

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Како да вам коса буде лепа и здрава и после лета? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.