Фудбалери Србије вечерас „морају“ да победе Литванију у Каунасу

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Sep.2023, 08:22

Фудбалери Србије вечерас „морају“ да победе Литванију у Каунасу

Фудбалска репрезентација Србије вечерас од 20.45 у Каунасу против Литваније игра пети меч у квалификацијама за ЕУРО 2024, а победа се намеће као „морање“ након пораза од Мађарске у Београду (2:1). Фото: Танјуг/Милош Миливојевић „Атмосфера у нашем тиму је одлична. Направили смо анализу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << после меча са Мађарском, имали смо добар и конструктиван састанак, схватили где смо грешили. Што се, дакле, тиче атмосфера она је на наивоу који је потребан и неопходан за оно што нас очекује. Да ли је утакмица у Каунасу за нас бити или не бити? Спремамо се да утакмицу решимо у нашу корист, уз сав респект према Литванији. Морамо да покажемо реакцију и будемо на висини задатка“ рекао је селектор Стојковић на конференције за медије.
Селектор је потврдио да ће бити неких промена у тактичком смислу, као и у саставу.
„Морамо да нађемо најбоље решење за нас, да утакмицу решимо у своју корист, а решићемо је тимском игром. Морамо бити и опрезни, јер Литванија је изузетно борбен тим, тим који је гладан резултата и успеха. И ми то морамо да поштујемо. Имају неколико одличних играча, који знају да задају много мука, видело се то и против Црне Горе. Али шта год причали и шта год очекивали, најважније за нас, дошли смо у Каунас по три бода која су нам потребна“, није оставио дилему Стојковић.
Košarkaši Srbije danas protiv Nemačke za istorijsko zlato na Mundobasketu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Србије вечерас „морају“ да победе Литванију у Каунасу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.