Додик напустио утакмицу Партизана због непримереног скандирања навијача

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Sep.2023, 08:11

Додик напустио утакмицу Партизана због непримереног скандирања навијача

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је да је у Бањалуци приређен феноменалан кошаркашки спектакл, али да га је пореметила група навијача која је непримерено скандирала председнику Србије Александру Вучићу, због чега је напустио утакмицу. Фото: Танјуг/Борислав >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Ждриња „Знам колико је председник Србије Александар Вучић до сада помагао Партизану, али након оваквог понашања навијача, нисам сигуран да треба и даље да помаже тај клуб. Познато је колико волим кошарку, али сам напустио утакмицу због непримереног скандирања навијача“, написао је јуче Додик на платформи X (Твитер).
Он је додао да је кошаркашки спектакл приређен на задовољство свих љубитеља кошарке, преношен из Бањалуке у Русију, Турску, Израел и земље региона.
Кошаркаши „Партизана“ савладали су екипу „Турк телеком“ резултатом 75:71 у оквиру Интернационалног кошаркашког турнира који се игра поводом 50 година постојања Кошакрашког клуба „Игокеа“.
Košarkaši Srbije danas protiv Nemačke za istorijsko zlato na Mundobasketu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Додик напустио утакмицу Партизана због непримереног скандирања навијача се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.