ЕПС расписао конкурс за пријем младих електро инжињера

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Sep.2023, 13:46

ЕПС расписао конкурс за пријем младих електро инжињера

Акционарско друштво Електропривреда Србије (ЕПС АД) расписало је конкурс за посао за младе електро инжењере на позицији диспечера. Фото: ЕПС Ово је прилика да први посао добије шест инжењера или студената мастер студија са или без искуства и они ће радити у Сектору за диспечерско >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << планирање и управлјање производњом, саопштио је данас ЕПС АД.
За посао инжењера за репланирање и оперативно енергетско управлјање – диспечера, потребно је да кандидат има завршене мастер академске студије или завршене основне студије и мастер академске студије у току.
Кандидати би требало да буду са студија електро струке, смер енергетика, и од њих се очекује знање енглеског језика на средњем нивоу. За ову позицију није потребно радно искуство и ово је прилика за младе стручњаке да дођу до првог посла и да стекну драгоцено искуство, наводи се у саопштењу.
В.д. генералног директора ЕПС АД Душан Живковић изјавио је да је Конкурс потврда да ЕПС цени младе и образоване кадрове који желе да дају свој допринос професионализацији и модернизацији компаније. „ЕПС на овај начин мотивише младе инжењере да своју каријеру граде у највећој енергетској компанији и да остану да живе и раде у Србији и зато их позивам да се пријаве“, рекао је Живковић.
Пријаве на конкурс са биографијом на ЕПС обрасцу и скенираним дипломама могу се послати на адресу ljudski.resursi@eps.rs до 7. октобра.
Mali: Odluka o minimalcu sledećeg četvrtka, vlada predlaže 47.154 diinara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак ЕПС расписао конкурс за пријем младих електро инжињера се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.