Радуљица потписао за грчки Маруси

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Sep.2023, 13:41

Радуљица потписао за грчки Маруси

Српски кошаркаш Мирослав Радуљица нови је члан Марусија, саопштио је данас грчки клуб на званичном сајту. Фото: fiba.basketball Како је саопштено, доскорашњи члан Црвене звезде је са челницима грчког прволигаша из предграђа Атине потписао уговор на једну сезону.
Радуљица (35) је >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << већ играо у Атини, јер је био члан Панатинаикоса у сезони 2015/16.
У пребогатој каријери Радуљица је играо за чак 15 клубова, од којих су два из НБА лиге, Минесота и Милвоки, а играо је и за евролигаше Ефес, Олимпију из Милана и Албу. Осим Црвене звезде, у Србији је играо и за Партизан, ФМП и чачански Борац.
Srbija meč osmine finala protiv Češke igra u nedelju od 18 časova

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радуљица потписао за грчки Маруси се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.