Истраживање дало одговор: Када смо најпривлачнији свом партнеру? Више од половине испитаника дало исти одговор

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Sep.2023, 13:00

Истраживање дало одговор: Када смо најпривлачнији свом партнеру? Више од половине испитаника дало исти одговор

Спроведено истраживање дошло до занимљивих података. Фото: Pexels/Katerina Holmes Сви се увек питају како одржати љубав и пожуду после много година брака. Да ли се више ради о изласку на састанке или о томе да ствари буду занимљиве у спавац́ој соби?
Па, сада знамо… и заправо је прилично >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << једноставно.
Истраживање је показала када су људи најпривлачнији својим партнерима.
YourTango је спровео анкету „Срећан, здрав брак“ са 104 стручњака за брак и везе. По њиховом стручном мишљењу, привлачност има мање везе са романтиком, а више са уважавањем.
Испитаници су упитани када су људи највише привучени својим супружницима, а већина људи, чак 56 одсто, одговорило је да своје вољене сматра најпривлачнијим када их чине да се осећају потребнима и цењенима.
Дакле, шта треба да урадите да би ваш брак био срећан? Резултати показују да све што треба да урадите је да тражите мале начине на које ћете натерати свог супружника да се осећа као да вам је потребан, и да му будете захвални тако што ћете увек рећи хвала, као и то колико цените њихов труд и рад.
Било је и других занимљивих резултата. Добрих 20 одсто је рекло да људи осећају привлачност према свом партнеру када је та особа срећна, пријатна и лагодна. 16 одсто је рекло да је то када је њихова вољена особа уверена у њихове вештине или достигнућа. Изгледа да је љубав у томе да људи осећају да су ту једни за друге. Само желимо да знамо да ће неко бити ту за нас и да ће увек бити на нашој страни.
Само 6 одсто је рекло да осећа привлачност према свом супружнику када се он или она понашају кокетно или љуто. Прелепа је ствар када двоје људи могу да дођу до тачке у којој им је потпуно пријатно једно с другим и не морају да постављају фасаду да би привукли свог партнера.
Изгледа да је захвалити му што је поправио лавабо много романтичније од пољубаца.
Осећај потребе није баш нов концепт када је љубав у питању. Људи често кажу да је то мушкарцима потребно да би остали фокусирани на везу. Добро је знати да привлачност у браку није само физичка.
Mirisom ruže do boljeg pamćenja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Истраживање дало одговор: Када смо најпривлачнији свом партнеру? Више од половине испитаника дало исти одговор се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.