Скупштина изабрала Слободана Цветковића за министра привреде

Izvor: GradskeInfo.rs, 06.Sep.2023, 12:14

Скупштина изабрала Слободана Цветковића за министра привреде

Посланици Скупштине Србије данас су за новог министра приведе изабрали Слободана Цветковића, кога је на ту функцију предложила председница Владе Ана Брнабић. Фото: Танјуг/Сава Радовановић О његовом избору посланици су се изјашњавали јавном прозивком током које су посланици >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << дела опозиције, као и током јучерасњег скупштинског заседања, непрестано звиждали и трубили правећи несносну буку, чиме су настојали да, како су најавили, блокирају рад парламента.
За Цветковића је гласало 148 посланика, а два су била против. Након избора Цветковић је положио заклетву.
Председница Владе Ана Брнабић нагласила је јуче да њен предлог није случајан, посебно када се зна да нам предстоји организација велике манифестације ЕКСПО 2027, а Цветковић, као неко ко је дуго водио Новосадски сајам, има велико знање и искуство у организацији великих манифестација.
За време Цветковићевог десетогодишњег вођења сајма, Новосадски сајам се развио у реномирану компанију у области сајамске индустрије, рекла је премијерка и додала да се на изложи ЕКСПО очекују излагачи из више од 97 земаља.
Nemačka nije promenila stav u vezi vizne liberalizacije za takozvano Kosovo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Скупштина изабрала Слободана Цветковића за министра привреде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.