Мбапе преговара о продужењу уговора са Пари Сен Жерменом?

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Sep.2023, 10:39

Мбапе преговара о продужењу уговора са Пари Сен Жерменом?

Фудбалер Пари Сен Жермена Килијан Мбапе преговара са челницима клуба из Париза о продужењу уговора, преносе француски медији. Фото: Танјуг/AP/Manu Fernandez Мбапе има уговор са шампионом Француске до краја сезоне. Француски медији подсећају да је најбољи играч „светаца“ пре неколико >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << месеци одбио да продужи сарадњу са Пари Сен Жерменом због чега је једно време био одстрањен из првог тима.
Мбапе је саопштио челницима клуба да не жели да продужи сарадњу, али је истакао да ће остати у клубу до краја сезоне. Он је пропустио један део припрема за нову сезону, а пре неколико недеља је враћен у први тим „светаца“.
Мбапе је током лета наводно имао понуде неколико клубова из Саудијске Арабије и Реала, али је одлучио да остане у Паризу.
„Ништа још није договорено, али представници играча и Пари Сен Жермена разговарају о продужењу уговора. Најважнији ће бити услови продужења уговора, као и клаузула о одласку из клуба и висина обештећења“, објавио је познати италијански новинар Фабрицио Романо, који је стручњак за трансфере играча.
Novak Đoković večeras igra protiv Tejlora Frica za polufinale Ju-Es opena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Мбапе преговара о продужењу уговора са Пари Сен Жерменом? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.