Гајић: Није ово само још једно друго место, битан је континуитет

Izvor: GradskeInfo.rs, 05.Sep.2023, 07:16

Гајић: Није ово само још једно друго место, битан је континуитет

Министар спорта Зоран Гајић изјавио је вечерас, на свечаном дочеку одбојкашица Србије у хотелу „М“, да је у одбојци битан континуитет и да је сребрна медаља још један велики успех српске репрезентације. Фото: Танјуг/Jадранка Илић Српске одбојкашице синоћ су у финалу Европског >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << првенства у Бриселу после велике борбе поражене од Турске са 3:2.
„Ако гледате једну годину, то је једна прича. Међутим у одбојци је јако важан континуитет. Није то само једно друго место, ово је још један бисер на тој огрлици која траје од 1995. године у Одбојкашком савезу Србије. Битно је да се сваке године нешто позитивно дешава. Ово је велики успех“, истакао је министар Гајић.
Навео је да је у спорту важно да сваки спортиста да све од себе и да притом дође до максимума.
„Оно што су сви могли да примете, да су наше одбојкашице дале све од себе у дресу Србије. За мене је то спортски циљ. Нико не може да замери нешто нашим спортистима који на тај начин, пожртвовано наступају у националном дресу“, рекао је министар.
„Треба да будемо свесни да много земаља у одбојци напредује крупним корацима. Ако смо некада имали два или три принципијална противника, а да остале побеђујемо лако. Тога данас више нема ни у једном спорту. У финалу смо видели једну врхунску одбојку. Сви у свету причају о тој утакмици, селекција Турске је одиграла невероватну партију“, закључио је министар Гајић.
Naser Điga novi fudbaler Crvene zvezde

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гајић: Није ово само још једно друго место, битан је континуитет се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.