Огњеновић: Тужне смо, али не треба толико, бити у две екипе у Европи није мало

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Sep.2023, 20:46

Огњеновић: Тужне смо, али не треба толико, бити у две екипе у Европи није мало

Пре свега желим да се захвалим на времену које сте одвојили да нас угостите, ми смо овде већ као код куће, додуше не са најсајнијим одличјем овог пута, али мислим да не треба да  будемо тужне колико јесмо, јер бити у две екипе у Европи није неуспех, рекла је капитен одбојкашица >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Србије Маја Огњеновић на пријему код председника Александра Вучића. Фото: Танјуг/Virginia Mayo Српске одбојкашице синоћ су у финалу Европског првенства у Бриселу после велике борбе поражене пд Турске 3:2.
„Хвала Савезу и држави на подршци коју нам пружају. Председник нам је задао тежак задатак да победимо све ривалке на предстојећима олимпијским квалификацијама, а онда и да се домогнемо најсјајнијег одличја у Паризу“, истакла је Огњеновићева.
Он је у име тима поклонила председнику Вучићу белгијске чоколадице, како је рекла, јер су претходно поклањеле и дресове и лопте, а Вучић се нашалио како су чоколадице једино слатко што је добио из Брисела.
„Још једном хвала свима на подршци, осећали смо је од свих наших људи, у земљи, али и из дијаспоре“, закључила је Огњеновићева.
Naser Điga novi fudbaler Crvene zvezde

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Огњеновић: Тужне смо, али не треба толико, бити у две екипе у Европи није мало се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.