Црногорски фудбалер Стеван Јоветић нови играч Олимпијакоса

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Sep.2023, 12:49

Црногорски фудбалер Стеван Јоветић нови играч Олимпијакоса

Црногорски фудбалски репрезентативац Стеван Јоветић потписао је уговор са Олимпијакосом, преносе данас грчки медији. Фото: Танјуг/AP Photo/Risto Bozovic Јоветић је данас допутовао у Атину где ће после лекарских прегледа да буде представљен као ново појачање грчког клуба.
„Заиста >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << сам срец́ан што сам овде. Олимпијакос је велики клуб, са великом историјом и успесима. Вец́ две недеље разговарамо и сви су се потрудили да ме доведу. Веома сам поносан“, изјавио је Јоветић по доласку у Атину.
Грчки медији наводе да је црногорски фудбалер потписао једногодишњи уговор са Олимпијакосом уз могућност продужења на још једну сезону. Олимпијакос ће ове сезоне у групи А Лиге Европе са екипама Вест Хема, Фрајбурга и ТСЦ-а из Бачке Тополе.
Јоветић (33) је поникао у Партизану, а потом је играо за Фиорентину, Манчестер сити, Интер, Севиљу, Монако и Херту. За репрезентацију Црне Горе је наступио на 68 мечева и постигао је 31 гол.
Стојковић: Позиција нам је добра, максималан фокус на Мађарску

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Црногорски фудбалер Стеван Јоветић нови играч Олимпијакоса се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.