Доручак за дуговечност ће и вас одушевити

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Sep.2023, 16:02

Доручак за дуговечност ће и вас одушевити

Једноставан за припрему, пун здравих зачина, витамина и минерала, ово је доручак за дуговечност. Фото: Pixabay/tookapic Oмиљени доручак, и јако се лако припрема, не треба га потцењивати.
Нутриционисти  верују да храна може утицати на дуговечност и да треба користити зачине који помажу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у томе. А то су рузмарин, оригано, мајчина душица и першун. Ту су и ђумбир, куркума и бибер који садрже јаке антиоксиданте и дају невероватне укус храни.
Ево како да направите овај омлет Једноставно, брзо и фантастично
Састојци: 2 јајета 1 кашичица зачина, тимијан или босиљак, першун, а можете додати и оригано со и бибер мало маслиновог уља  исецкано поврће, свеже печурке, лук.. по жељи Припрема: Загрејте тигањ и додајте уље, лук и печурке и пропржите их. Умутити јаја, посолити и додати папају и додати поврће Додајте мешавину печурака и лука. Пеците неколико минута и послужите.
Пријатно!
Recept dana: Krem čorba od leblebije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Доручак за дуговечност ће и вас одушевити се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.