Брнабић: Није предвиђена никаква продаја, нити приватизација шума и шумских подручја

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Sep.2023, 18:06

Брнабић: Није предвиђена никаква продаја, нити приватизација шума и шумских подручја

Председница Владе Србије Ана Брнабић поручила је данас да Предлогом закона о управљању привредним друштвима у власништву Србије није предвиђена никаква продаја, нити приватизација шума и шумских подручја. Фото: Танјуг/Зоран Жестић „Суботу сам између осталог искористила >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да разговарам са вршиоцем дужности директора Србија шума Игором Брауновићем. Разговарали смо о Предлогу закона о управљању привредним друштвима која су у власништву Србије“, објавила је Брнабић на Инстаграму.
„Желим још једном да подвучем да доношењем тог закона, није предвиђена никаква продаја нити приватизација шума и шумских подручја. Наставићемо да чувамо природу и одговорно се односимо према нашим природним богатствима“, додала је она.
Предлог закона је у скупштинској процедури од 3. августа.
Brkić: Bezbednost dece i učenika u samom vrhu prioriteta MUP-a

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Брнабић: Није предвиђена никаква продаја, нити приватизација шума и шумских подручја се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.