Обрадовићев први извештај: Неки су на добром нивоу, неки нису баш најспремнији

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Sep.2023, 12:14

Обрадовићев први извештај: Неки су на добром нивоу, неки нису баш најспремнији

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић говорио је како теку припреме тима за нову сезону. Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Црно-бели базични део припрема одрађују на Копаонику, где ће бити све до почетка први припремних мечева. „Нису ово припреме какве су биле некад. Јесмо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на планини, али се не излази напоље. Некада смо две седмице радило, трчало, у овој ситуацији то није могуће. Некада је број утакмица био неупоредиво мањи. Нормално, дошло је до промена у обиму и начина тренинга. Ми смо направили план. Оно што је најважније, играчи су мотивисани и раде на најбољи могући начин. На првим утакмицама ћемо видети шта треба да се поправи, али ту имамо смисла и реаговаћемо“ сумирао је Обрадовић прве утиске.
„Осмишљене су тако да се води рачуна о томе у каквом су стању поједини играчи. Неки су на једном веома добром нивоу за почетак припрема, неки нису баш најспремнији. И наравно да правимо план и програм у односу на то случајно не дођемо у проблематику да се неко повреди. О томе, пре свега, води рачуна Бата Зимоњић, а и ми остали тренери заједно са њим правимо план на дневном нивоу, мењамо ако је потребно“.
„За сада све иде по неком нормалном плану. Већ сам рекао да су ове године припреме мало другачије, јер мислим да је веома важно да се играчима да довољно одмора у току лета. Још једном ћу да поновим, имамо невероватан почетак сезоне. Прва два месеца, октобар и новембар, по десет утакмица, па децембар и јануар по 11. Прва четири месеца, 42 утакмице. То је оно што играчи воле, да играју утакмице. Мање воле да тренирају. Ово време док не почну званичне утакмице, треба искористити да се уиграмо. Имамо и неколико нових играча, неки су и отишли. Проводимо време разговарајући и радећи доста на детаљима за које мислим да треба да нам помогну да играмо добру кошарку“, закључио је Обрадовић.
Odbojkašice Srbije u finalu Evropskog prvenstva, za zlato protiv Turske

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовићев први извештај: Неки су на добром нивоу, неки нису баш најспремнији се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.