Случај који је узнемирио суграђане: Ево где је „питон са гелендера“

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Sep.2023, 10:25

Случај који је узнемирио суграђане: Ево где је „питон са гелендера“

У стамбеном комплексу у Краљевића Марка 28, станари су на гелендеру у згради угледали змију. Како је после НС Уживо сазнао, био је то лоптасти питон, чији је власник један од станара зграде. Фото: Pexels/Tomáš Malík Након две недеље од његовог проналаска, одлучили смо да проверимо >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << шта се даље дешавало у овом случају који је узнемирио суграђане.
Како је за наш портал рекао Иван Радин, помоћник Покрајинског секретара, ова животиња није била чипована, а прописи јасно налажу да мора да буде, јер се у супротном не зна да ли њено легло легално или не.
Фото: PrtSc/Instagram/nsuzivo.rs „На Покрајинском заводу за заштиту природе остаје обавеза да се животиња пренесе и збрине у зоолошком врту на Палићу, у прихватилиште за дивље животиње. Ова врста животиње може да се гаји, али је потребно да буде чипована. Ова јединка није, тако да Завод није могао да утврди чије је власништво“, истакао је Радин.
Подсећамо, змије су заштићене врсте животиња и не смеју се убијати. Како бисте задржали змију на простору где сте је затекли, не смете је дирати и уколико могућности дозвољавају, затворите врата просторије у којој се она налази.
Svečanim programom otvorena prva američka srednja škola u Novom Sadu (VIDEO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Случај који је узнемирио суграђане: Ево где је „питон са гелендера“ се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.