Најбољи град за рад на даљину је Барселона, тврди истраживање

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Sep.2023, 17:10

Најбољи град за рад на даљину је Барселона, тврди истраживање

Најбољи град за рад на даљину и такозвани хибридни рад је Барселона, тврди се у истраживању швајцарске компаније „IWG“. Фото: Unsplash/Logan Armstrong Привлачност Барселоне лежи, између осталог, у њеној „јединственој комбинацији сунца, мора, песка и космополитске атмосфере“, наводи се >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у студији, преноси „CNBC“.
Шпански град је постигао добре резултате у погледу трошкова превоза и има „релативно ниске трошкове живота“ у поређењу са другим популарним светским градовима.
Просечна месечна станарина у Барселони износи око 1.070 евра, што је знатно мање у односу на неке друге популарне градове, као што је Њујорк.
Кафа у Барселони у просеку кошта 2,47 евра, мање него у Лос Анђелесу, где је за њу потребно издвојити 4,54 евра, или у Пекингу, где кошта 4,22 евра.
Комбинација путовања и рада је све популарнија широм света.
„IWG“ је упоредио 26 градова широм света, оценивши их на скали од 1 до 10 у категоријма: клима, култура, смештај, транспорт, храна и пиће, осећај среће, брзина интернет везе и доступност флексибилног радног простора.
Друго место на листи је заузео Торонто, а треће Пекинг, док су иза њих Милано, Њујорк, Рио де Жанеиро, Амстердам, Париз, Џакарта и Лисабон.
Ekstremna hladnoća uticala na izumiranje ljudskih predaka pre 900.000 godina

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Најбољи град за рад на даљину је Барселона, тврди истраживање се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.