Вучић: Туристички подижемо Палић, добија један од најмодернијих аква паркова

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Sep.2023, 15:29

Вучић: Туристички подижемо Палић, добија један од најмодернијих аква паркова

Председник Александар Вучић изјавио је данас да Палић добија један од најмодернијих аква паркова и оценио да ће та инвестиција вредна 15 милиона евра подићи туристички потенцијал не само Палића већ и целе Србије. Фото: Танјуг/Сава Радовановић Аква парк на Палићу биће за децу >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << из целе Србије „рај на земљи“ и све их позивам да дођу, поручио је Вучић током обиласка завршних радове на изградњи аква парка „Палић“, за који је планирано да ради током целе године, а унутар кога ће постојати спа, велнес центар, као и затворени базени.
„Ово је наша идеја била одавно. На овај начин се подиже туристичка понуда Палића, који је прелеп. Овде имате, лепе винарије, салаше, зоо-врт. Можда нам само фали мало хотела“, навео је Вучић.
Нагласио је да је добро то што ће парк бити предат приватној компанији на управљање, јер како је истакао они на бољи начин управљају таквим објектима, али је нагласио да ће аква парк остати у власништву града.
Председник Србије је истакао и да ће аква парк сасвим сигурно привући посетиоце из свих делова Србије, али да ће такође бити интересантан и гостима из Мађарске.
Фото: Танјуг/Владимир Спорчић Нагласио је да је то један од најмодернијих аква паркова у Србији.
Директорка парка „Палић“ Валерија Денч је председника Србије упознала са свим активностима у којима посетиоци могу да уживају – руском сауном, сланом собом, собама за масажу, као и тобогане и базене на отвореном и другим садржајима.
У оквиру аква-парка биће пет отворених и исто толико затворених базена (комбинација термо-минералне и обичне хладне воде).
Дечји базен биће површине од више од 700 квадрата, а базени са комплексима тобогана површине од око 160 квадрата.
Затворени део велнес и спа центра ће заузимати површину од више од 3.000 квадратних метара, где ће поред базена бити пратећи садржај у виду сауна, тапидаријума, модерних салона за улепшавање, негу и уживање, ресторана са кафе баром, инфо пултом и свим другим пратећим елементима који чине објекат ове намене.
Радови на изградњи аква парка започети су 2018. године и до сада је више пута био најављен рок за завршетак радова, али је померан.
На Палићу се ради и водоторањ, али и поплочавање стазе поред језера, као и уклањање нелегалних објеката.
Према најавама радови на водоторњу биће завршени до краја године.
Poslovno raspoloženje u nemačkoj auto-industriji se ponovo pogoršalo

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић: Туристички подижемо Палић, добија један од најмодернијих аква паркова се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.