Кошаркаши Србије по „већ виђеном сценарију“ изгубили од Италије

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Sep.2023, 12:16

Кошаркаши Србије по „већ виђеном сценарију“ изгубили од Италије

Кошаркаши репрезентације Србије изгубили су данас од Италије резултатом 78:76 (23:19, 17:23, 19:20, 19:14), у утакмици првог кола друге фазе Светског првенства. Фото: Танјуг/AP Photo/Aaron Favila Најефикаснији у селекцији Србије били су Богдан Богдановић са 18 поена, три скока и четири асистенције и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Никола Милутинов који је убацио 14 поена уз 12 скокова.
У саставу Италије истакли су се Симоне Фонтекио са 30 поена, седам скокова и четири асистенције, док је Марко Спизу додао 14 поена, пет скокова и две асиситенције.
Србија је од селекције Италије на сличан начин изгубила у Београду у склопу квалификација за Олимпијске игре у Токију, потом у Берлину на последњем Европском првенству и на Акрополис купу у Атини ове године.
Кошаркаши Србије у другом колу играју против кошаркаша из Доминиканске републике у недељу од 14 часова.
Veliko interesovanje navijača za Ligu šampiona, sezonska „Premijum“ karta sigurna opcija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Србије по „већ виђеном сценарију“ изгубили од Италије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.