Огњен Врањеш ново појачање Чукаричког

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Sep.2023, 11:53

Огњен Врањеш ново појачање Чукаричког

Фудбалски клуб Чукарички представио је данас искусног штопера Огњена Врањеша, као ново појачање у наставку сезоне. Фото: ФК Чукарички Фудбалер рођен у Бањалуци потписао је једногодишњи уговор са екипом са Бановог брда.
До сада у каријери играо је за Црвену звезду, Напредак, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Шериф, Краснодар, Аланију, Елазигспор, Газијантепспор, Томск, Спортинг Хихон, АЕК из Атине, Андерлехт, Шарлроа и Хатајаспор. „После уводног дела Супер лиге и два европска меча, реаговали смо довођењем Огњена Врањеша. Мораћемо још мало да сачекамо на опоравак Вукашина Јовановића, који још није спреман да заигра, а Врањеш је тип играча који може да буде носилац, има потребно искуство, агресивност, способност да консолидује и подигне нашу екипу“, истакао је спортски директор Чукаричког Владимир Матијашевић на конференцији за медије.
Врањеш је истакао задовољство због повратка у српски фудбал после 12 година. „Драго ми је што смо постигли договор и што ћу у наставку сезоне носити дрес Чукаричког. Знам где долазим, знам да је ово веома организован клуб, у самом врху српског фудбала и радује се новом изазаову. Уверен сам да ћу својим искуством и квалитетом допринети екипи, да ћемо заједничким снагама остварити све зацртане циљеве. На мени је да напорно радим, да својим играма на терену оправдао поверење свих у клубу“, закључио је Врањеш.
Veliko interesovanje navijača za Ligu šampiona, sezonska „Premijum“ karta sigurna opcija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Огњен Врањеш ново појачање Чукаричког се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.