Изложба дечијих ликовних радова у Америчком кутку

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Sep.2023, 08:10

Изложба дечијих ликовних радова у Америчком кутку

Изложба дечијих ликовних радова биће отворена у петак, 1. септембра, у Америчком кутку од 19 часова.
Нови септембарски почетак у Америчком кутку биће обележен изложбом радова полазника и полазница Атељеа младих који од 2006. године води академска сликарка Јелена Бјелица. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs <<
Млади људи су током протекле године прошли кроз низ радионица цртања, сликања, вајања, примењене уметности, теорије форме и историје уметности, неки како би развијали своје сликарске вештине, а други како би се припремили за упис у уметниче средње школе и академије. Радионице су се, поред атељеа, одржавале у природи, галеријама и музејима. До сада је кроз овај атеље прошло више од 300 младих који су током протеклих година више пута награђивани на ликовним конкурсима у земљи и иностранству.
Највећи део полазника уписује жељене школе, академије, а неки од њих су већ успешни сликари/ке, графичари/ке, 3Д аниматори/ке, графички дизајнери/ке.
Jubilarni 50. Novosadski noćni bazar i privremena izmena režima saobraćaja zbog održavanja bazara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Изложба дечијих ликовних радова у Америчком кутку се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.