Ромелу Лукаку стигао на позајмицу у Рому до краја сезоне

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Avg.2023, 14:36

Ромелу Лукаку стигао на позајмицу у Рому до краја сезоне

Фудбалски клуб Рома саопштио је данас да ће Белгијанац Ромелу Лукаку играти на позајмици до 30. јуна наредне године. Фото: Танјуг/Alfredo Falcone/LaPresse via AP Лукаку је играч Челсија, а према договору два клуба играће до краја сезоне у Роми.
„Дочек који су ми приредили овај клуб и ови >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << навијачи ме је гануо и представља додатни стимуланс да дам све за свој нови тим. Лепо је данас бити члан Роме. Имао сам прилику да претходних дана разговарам са власницима Роме. Сада морамо да радимо, да будемо скромни да растемо из меча у меч. Једва чекам да се ставим на располагање новим саиграчима“, изјавио је Лукаку, пренео је званични сајт Роме.
Белгијанац је прошле сезоне играо на позајмици у Интеру. Он је поред Челсија и Интера играо и за Андерлехт, Манчестер јунајтед, Евертон, Вест Бромвич. Лукаку ће у Роми носити дрес са бројем 90.
UEFA: Samo evropski klubovi mogu da igraju u Ligu šampiona, Ligu Evrope i Ligu konferencija

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ромелу Лукаку стигао на позајмицу у Рому до краја сезоне се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.