Кулеба: Критичари “споре“ контраофанзиве пљују у лице украјинским војницима

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Avg.2023, 14:12

Кулеба: Критичари “споре“ контраофанзиве пљују у лице украјинским војницима

Украјински министар спољних послова Дмитро Кулеба изјавио је данас да критичари наводне “споре контраофанзиве“ Кијева против руске инвазије “пљују у лице украјинским војницима“ и рекао да “треба да ућуте“. Фото: Танјуг/AP Photo/Efrem Lukatsky “Критиковати спор темпо контраофанзиве >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << једнако је пљунути у лице украјинском војнику који сваког дана жртвује свој живот, крећући се напред и ослабађајући километар украјинског тла за другим“, рекао је Кулеба након састанка министара спољних послова земаља чланица ЕУ у Толеду у Шпанији, преноси Ројтерс.
Медији су прошле недеље пренели изјаве америчких и других западних званичника који су навели да је контраофанзива постигла “ограничен“ напредак, јер је Украјина имала превише трупа на погрешним местима.
“Препоручио бих свим критичарима да ућуте, дођу у Украјину и покушају сами да ослободе један квадратни центиметар“, рекао је Кулеба, обраћајући се медијима заједно са шпанским министром спољних послова Хозеом Мануелом Албаресом.
Snažan zemljotres pogodio ostrvo Timor u Indoneziji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кулеба: Критичари “споре“ контраофанзиве пљују у лице украјинским војницима се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.