Вучић ручао са радницима, захвалио им на одговорном раду

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Avg.2023, 14:08

Вучић ручао са радницима, захвалио им на одговорном раду

Председник Србије Александар Вучић данас је, током обиласка реконструисаног пута Рашка-Нови Пазар, ручао са радницима и захвалио им на на одговорном, напорном, дисциплинованом и озбиљном раду, како би овај пут био завршен пре рока. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Вучић је на Инстаграм >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << профилу „bucnostsrbijeav“ радницима поручио да је важно да наставе да раде и граде, а да ће држава, као и досад, улагати у мале средине.
Хвала вам што сте нас, после напорног посла и завршеног пута, сачекали овде у Новом Пазару. Ових 18 километара пута, на чију се реконструкцију чекало чак 42 године, веома су важни не само за локално становништво, већ и за селу земљу, јер тако спајамо југозапад са централним делом Србије“, написао је Вучић.
 







View this post on Instagram

















 
A post shared by Aleksandar Vučić (@buducnostsrbijeav)


Истакао је да су остали велики, скупи и тешки инфраструктурни пројекти и замолио руководство Новог Пазара да изађе на терен и „саслуша народ који се критиком бори за свој крај и жели да остане на својим огњиштима“. Вучић је данас обишао реконструисани пут од Рашке до Новог Пазара, у дужини од 18 километара.
Реконструкција пута од Рашке до Новог Пазара, који је изграђен пре више од 40 година, завршена је три месеца пре уговореног рока. Уговором је предвиђено да радови буду завршени до 25. новембра.
Радови су обухватили реконструкцију мостова, постављање нове расвете, система за одводњавање, изградњу потпорних зидова и друго. Пројекат је финансиран средствима Европске инвестиционе банке.
Vučić povodom početka školske godine obilazi OŠ „Svetislav Golubović Mitraljeta“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вучић ручао са радницима, захвалио им на одговорном раду се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.