Ливерпул заинтересован за фудбалера Бајерна Рајана Гравенберха

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Avg.2023, 11:51

Ливерпул заинтересован за фудбалера Бајерна Рајана Гравенберха

Фудбалски клуб Ливерпул преговара са Бајерном о ангажовању холандског репрезентативца Рајана Гравенберха, преноси Скај спортс. Фото: Танјуг/AP Photo/Danial Hakim Британски медији наводе да два клуба тренутно процењују трансфер, а Ливерпул тек треба да пошаље званичну понуду за Гравенберха, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << који нема стартно место у Бајерну код тренера Томаса Тухела. Холандски фудбалер је недавно изјавио да жели да настави каријеру у Премијер лиги.
Гравенберх (21) је прошлог лета из Ајакса прешао у Бајерн за 18 милиона евра, али је одиграо само 711 минута, пошто предност имају Џошуа Кимих и Леон Горецка.
Бајерн жели да прода Гравенберха, а вредност холандског фудбалера процењује се од 35 до 40 милиона евра. Међутим, поједини медији тврде да Гравенберх жели да пређе у Манчестер јунајтед, који води бивши тренер Ајакса Ерик тен Хаг.
Бајерн је спреман да прихвати понуду за холандског фудбалера, али би желео прво да пронађе замену за Гравенберха пре краја прелазног рока, који се завршава првог септембра.
Rvanje: Svetsko prvenstvo u Beogradu obara rekord po broju učesnika

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ливерпул заинтересован за фудбалера Бајерна Рајана Гравенберха се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.