Шабаз Нејпир: Очекујем да урадимо неке велике ствари ове године

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Avg.2023, 11:23

Шабаз Нејпир: Очекујем да урадимо неке велике ствари ове године

Нови кошаркаш Црвене звезде Шабаз Нејпир изјавио је да очекује да ће наредне сезоне да оствари велике ствари са „црвено-белима“. Фото: КК Црвена звезда Нејпир је средином јула потписао двогодишњи уговор са Црвеном звездом. Он је у среду стигао у Београду, а после прегледа прикључиће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се припремама тима за нову сезону.
„Очекујем да побеђујемо, на првом месту очекујем да играмо јако и чврсто, узбуђен само што ћу играти пред таквим навијачима о којима сам толико тога чуо. Једноставно очекујем да урадимо неке велике ствари ове године“, рекао је Нејпир, пренео је званични сајт Црвене звезде.
Нејпир је у НБА лиги играо за екипе Мајамија, Орланда, Портланда, Бруклина, Минесоте и Вашингтона. У Европи је наступао за Зенит и Олимпију из Милана. Кошаркаши Црвене звезде се од 25. августа налазе у бази Фудбалског савеза Србије у Старој Пазови где се припремају за нову сезону.
Rvanje: Svetsko prvenstvo u Beogradu obara rekord po broju učesnika

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шабаз Нејпир: Очекујем да урадимо неке велике ствари ове године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.