Радови на реновирању ОШ Владислав Рибникар готови до почетка школске године

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Avg.2023, 13:08

Радови на реновирању ОШ Владислав Рибникар готови до почетка школске године

Радови на реновирању ентеријера дела ОШ „Владислав Рибникар“ с улазом из Улице Светозара Марковића уговорени током јула ове године приводе се крају и биће завршени, као што је било и најављено, до почетка школске године, 1. септембра, саопштило је данас Министарство за јавна >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << улагања. Фото: Танјуг/Марко Ђоковић Како су нагласили, радови су обухватали адаптацију и санацију ентеријера дела комплекса школе како би ученици од 1.септембра похађали наставу у чистом и уређеном простору.
„Поред ових радова, на захтев Савета родитеља ученика и саме школе, накнадно су уговорени и радови на обнови дела спољног омотача истог објекта, као и радови на обнови кровног покривача и ентеријера две сале за наставу физичког васпитања. За ове радове је накнадно спроведена и нова јавна набавка“, наводи се у саопштењу Министарства. Додају да ће накнадно уговорени радови на обнови дела спољног омотача дела школе с улазом из Улице Светозара Марковића бити завршени у првим данима септембра, док ће радови на обнови кровног покривача и ентеријера две сале за наставу физичког васпитања бити завршени до 1. октобра, када и почиње сезона одвијања наставе физичког васпитања у затвореном.
Како су појаснили, настава у школи ће се од 1. септембра, како је договорено, одвијати у потпуности у делу објекта школе с улазом из Улице Светозара Марковића. „Ово је привремено решење које ће бити у примени до коначне одлуке о концепту и изгледу Меморијала. Управо концепт и изглед тог простора је предмет разговора који су у току и у том процесу је кључна реч породица убијених“, истиче се у саопштењу Министарства.
Vučić: Srbija za unapređenje odnosa i veću saradnju sa SAD, posebno u ekonomiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радови на реновирању ОШ Владислав Рибникар готови до почетка школске године се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.