Шеф Амазона: Вратите се у канцеларије или тражите посао другде

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Avg.2023, 12:42

Шеф Амазона: Вратите се у канцеларије или тражите посао другде

Шеф Амазона Енди Џеси поручио је запосленима ове компаније да се врате раду из канцеларије или да потраже посао на другом месту. Фото: Танјуг/Isaac Brekken/AP Images for NFL, File Како преноси Бизнис инсајдер, Џеси је на интерном састанку Амазона рекао запосленима да морају да раде из канцеларије >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << бар три пута недељно.
Он је заобишао питања неких учесника састанка који су се интересовали како се дошло до те одлуке.
„Прошло је време политике неслагања и извршавања“, истакао је Џеси, додавши да није у реду да неки запослени раде бар три дана из канцеларије, док други одбијају да то учине. Политика неслагања и извршавања (дисагрее анд цоммит) је менаџерска пракса у Амазону по којој су запослени у обавези да оспоравају предлоге када се са њима не слажу, али су истовремено морају да их у потпуности извршавају када је донета одлука.
Амазон полако заоштрава реторику према онима који не желе да се повинују политици повратака у канцеларију бар три пута недељно. Како је Инсајдер раније пренео, компанија је прошлог месеца увела меру према којој ће сваки запослени који се не придржава рада у канцеларији бар три пута седмично бити приморан на „добровољну отказ“.
Амазон је претходно одбацио петицију против политике повратка у канцеларију коју је потписало око 30.000 запослених ове фирме.
Rok za prijavu za podsticaje za organsku stočarsku proizvodnju ističe sutra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Шеф Амазона: Вратите се у канцеларије или тражите посао другде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.