Гери О’Нил: Верујем да ће Нунес да остане у Вулверхемптону

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Avg.2023, 11:28

Гери О’Нил: Верујем да ће Нунес да остане у Вулверхемптону

Менаџер Вулверхемптона Гери О’Нил изјавио је данас да очекује да Матеус Нунес до краја сезоне игра за енглески фудбалски клуб, преноси Скај спортс. Фото: Танјуг/AP Photo/Rui Vieira Манчестер сити је заинтересован за португалског везног фудбалера, али су челници Вулверхемптона одбили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << понуду „грађана“ од 55 милиона евра.
Нунес је у недељу почео штрајк и одбио је да тренира са екипом. Прелазни рок у Премијер лиги траје до првог септембра.
„Он тренутно није са групом, његов избор. Након понуде Манчестер ситија одлучио је да је за њега најбоље да буде ван тима. Политика клуба и начин на који се носимо са таквим ставрима су јасни“, рекао је О’Нил. Менаџер Вулверхемптона је истакао да Манчестер сити није послао нову понуду за Нунеса.
„Нунес је још наш играч, још имамо веома дуг уговор са њим и у овом тренутку у потпуности верујем да ће да буде овде другог септембра. Дефинитивно није требало да престане са тренинзима, али ћу своје размишљање задржати за себе док не будем разговарао са Матеусом“, додао је О’Нил. Нунес (25) је прошлог лета прешао у Вулверхемптон из Спортинга за 45 милиона евра. Он има уговор са Вулверхемптоном до јуна 2027. године, а до сада је за енглески клуб одиграо 41 меч.
Zapata Miraljes: Đoković je mašina, on je jedan od najboljih igrača u istoriji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Гери О’Нил: Верујем да ће Нунес да остане у Вулверхемптону се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.