Бен Симонс: Желим да играм за Аустралија на ОИ у Паризу

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Avg.2023, 11:03

Бен Симонс: Желим да играм за Аустралија на ОИ у Паризу

Кошаркаш Бруклина Бен Симонс изјавио је да му је циљ да наредне године игра за селекцију Аустралије на Олимпијским играма у Паризу, преноси Баскетњуз. Фото: Танјуг/AP Photo/Matt Slocum Симонс (27) је у млађим селекцијама играо за Аустралију, али још није наступио у сениорској конкуренцији. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Он је најављивао да ће играти за Аустралију на ОИ 2016. и 2021, али се повукао из националног тима да би се што боље припремио за клупске обавезе. Такође обећао је да ће да буде у селекцији Аустралије на СП 2019. и 2023, али је оба пута одлучио да прескочи репрезентативне обавезе.
„Желим да играм за Аустралију на ОИ у Паризу. Добио сам бројне поруке из Аустралије да бих требало да играм за репрезентацију. Играћу када будем спреман. Претходних година нисам био спреман, али мој циљ је да следеће године будем у олимпијским тиму Аустралије“, рекао је Симонс.
Inter iz Majami gradi novi stadion koji će koštati milijardu dolara

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бен Симонс: Желим да играм за Аустралија на ОИ у Паризу се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.