Одбојкашице Србије вечерас играју са Чешком за полуфинале Европског првенства

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Avg.2023, 10:01

Одбојкашице Србије вечерас играју са Чешком за полуфинале Европског првенства

Женска кошаркашка репрезентација Србије играће вечерас од 20 сати у Бриселу против селекције Чешке у четвртфиналу Европског првенства. Фото: Tанјуг/ AP Photo/Manu Fernandez Победник овог дуела играће у полуфиналу Европског првенства против Холандије, која је у четвртфиналу победила Бугарску >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << резултатом 3:0 (25:11, 25:13, 25:19).
Пласман у полуфинале изборила је и селекција Италије, која је синоћ победила Француску 3:0, по сетовима 25:14, 29:27, 25:13. Италија ће у полуфиналу играти са победником меча Турска – Пољска, који је на програму данас од 17 сати.
Dušan Lajović vodio, pa poražen na startu Ju Es Opena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбојкашице Србије вечерас играју са Чешком за полуфинале Европског првенства се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.