Радови на деоницама неких путних праваца

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Avg.2023, 09:31

Радови на деоницама неких путних праваца

На ауто-путу Е-75, петља Бежанијска коса – петља Коњарник, у оба смера данас радови на демаркацији хоризонталних ознака од 9 до 14 часова, саопштило је ЈП „Путеви Србије“. Фото: Pixabay/WikimediaImages У зони радова биће заузета зауставна саобраћајна трака.
Радови се изводе у покрету, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << наизменично у левој и десној коловозној траци и биће обележени адекватном саобраћајном сигнализацијом и опремом.
Ауто-пут Е-75, Обилазница око Београда, у зони испред тунела Стражевица, у смеру ка петљи Авала, радови на постављању заштитне ограде до 15 часова.
Током извођења радова, за саобраћај ће бити затворена возна саобраћајна трака, у дужини од 1.200 м, док ће се саобраћај одвијати претицајном саобраћајном траком.
Ауто-пут Е-75, петља Трупале – петља Ниш Југ, у току су радови на рехабилитацији пропуста до 30. септембра.
За саобраћај затворена зауставна, а саобраћај се одвија возном и претицајном траком, у смеру ка Нишу на деоници од км 433+135 до км 434+170, у смеру ка Београду на деоници од км 435+100 до км 434+075.
Лучани – Лис, смер ка Гучи, радови на измештању телекомуникационих каблова од данас до 1. септембра у току светлог дела дана.
У зони радова у дужини од 50 метара саобраћај ће се одвијати наизменичним пропуштањем возила и биће ручно регулисан.
Ауто-пут Е-70, петља Рума – петља Пећинци, у оба смера, радови на замени заштитне сигурносне ограде до 31. августа током светлог дела дана. Сходно динамици извођења радова, за саобраћај ће бити заузете претицајна или зауставна саобраћајна трака.
Према информацијама Управе граничне полиције у 7.30 часова:
-на граничном прелазу Хоргош, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 90 минута,
-на граничном прелазу Келебија, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута,
-на граничном прелазу Батровци, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 420 минута,
-на граничном прелазу Градина, на излазу, задржавање за теретна моторна возила је 120 минута.
U Srbiji danas promenljivo oblačno i svežije, mestimično kratkotrajna kiša

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Радови на деоницама неких путних праваца се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.