Одбојкаши Србије вечерас против Швајцарске стартују на Европском првенству

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Avg.2023, 09:17

Одбојкаши Србије вечерас против Швајцарске стартују на Европском првенству

Мушка одбојкашка Србије вечерас игра у Перуђи против Швајцарске у мечу првог кола групе А на Европском првенству. Фото: ОСС „Морамо да уважавамо све противнике, да против свих играмо агресивно. Швајцарце не знамо, сигурно на почетку шампионата јесу противник који ће завредети >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нашу пажњу. Европско првенство се не дешава сваки дан и мислим да су сви играчи свесни тога. Старији то боље разумеју, док млађима треба помоћи јер је ово велика сцена. За њих нешто непознато“, истакао је селектор Србије Игор Колаковић уочи меча са Швајцарском.
Он је навео да већих проблема у тиму нема уочи старта ЕП.
„Ивовић није допутовао са нама, због стомачног вируса је остао у Србији да се залечи. Ковачевић није имао тешку повреду, али гајимо наде да ће током шампионата моћи да нам помогне. На располагању имамо два примача, то су Кујунџић и Перић. Оно што су показали током припрема јесте гарант да смо на тој позицији добро покривени“, констатовао је Колаковић.
Италија је пре два дана у првом мечу групе А победила Белгију 3:0. У групи А се налазе још селекције Немачке и Естоније.
Dušan Lajović vodio, pa poražen na startu Ju Es Opena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Одбојкаши Србије вечерас против Швајцарске стартују на Европском првенству се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.