Кошаркаши Србије играју данас против Јужног Судана у трећем колу Мундобаскета

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Avg.2023, 09:16

Кошаркаши Србије играју данас против Јужног Судана у трећем колу Мундобаскета

Кошаркашка репрезентација Србије играће данас од 10 часова против селекције Јужног Судана у мечу трећег кола групе Б Светског првенства у Манили. Фото: Танјуг/Јадранка Илић Србија је обезбедила пласман у наредну фазу такмичења, пошто је у првом колу савладала Кину 105:63, а потом >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << селекцију Порторика 94:77.
Јужни Судан је у првом колу после продужетка поражен од Порторика 101:96, а потом је савладао Кину 89:69.
У другом мечу трећег кола групе Б од 14 сати ће играти Кина и Порторико.
„Очекује нас тешка утакмица, сваки меч је овде тежак. То се може видети и по резултатима. Већ су почела изненађења. Наравно да смо ми фаворити и не сакривамо се по питању тога, да ли смо фаворити против нашег сутрашњег противника“, рекао је селектор Србије Светислав Пешић.
Он је додао да је селекција Јужног Судана озбиљна екипа.
„Једна од ретких која игра са много атлетике, трчања. Агресивни су у одбрани и скоку. Видели сте како су победили Кину, која у том дуелу није могла да се састави. Тако да, не постоји ниједан противник кога ми не поштујемо и ми морамо да знамо да смо овде дошли да од утакмице до утакмице покушамо да побољшамо нашу игру. Ми смо одиграли тек две утакмице и још треба да играмо. Свака утакмица је за нас као плеј-оф утакмица“, истакао је Пешић.
Dušan Lajović vodio, pa poražen na startu Ju Es Opena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Србије играју данас против Јужног Судана у трећем колу Мундобаскета се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.