У Републици Српској у јулу раст броја туриста, највише посетилаца из Србије

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Avg.2023, 15:29

У Републици Српској у јулу раст броја туриста, највише посетилаца из Србије

У Републици Српској (РС) у јулу је остварено 47.617 долазака туриста, што је у односу на јун више за 1,1 одсто, и 111.041 ноћење туриста, што у односу на јун повећање за 12,9 процената, објавио је Републички завод за статистику РС. Фото: etno-selo.com Страних туриста је било 30.358, а међу њима је највише >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << посетилаца из Србије, 8.338, затим из Турске 5.194 и Хрватске, 2.505.
Број долазака туриста у јулу је у односу на исти месец прошле године био већи за 6,0 одсто, а број ноћења за 10,1 проценат.
Курти: Нормализовати односе до пролећа, пре избора у САД и ЕУ

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Републици Српској у јулу раст броја туриста, највише посетилаца из Србије се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.