Лукаку се враћа у Серију А, иде на позајмицу у Рому

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Avg.2023, 10:46

Лукаку се враћа у Серију А, иде на позајмицу у Рому

Фудбалер Челсија Белгијанац Ромелу Лукаку допутоваће вечерас Рим где би требало да потпише уговор са Ромом, преноси Скај спортс. Фото: Танјуг/AP/Jon Super Лукаку ће стићи око 17 сати у Рим из Брисела, а потом ће проћи лекарске прегледе пре него што потпише уговор са римским клубом. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Британски медији наводе да је постигнут споразум између Челсија, Роме и Лукакуа по којем ће фудбалер играти до краја сезоне на позајмици у римском клубу.
Рома ће платити Челсију обештећење од пет милиона евра за једногодишњу позајмицу, док ће римски клуб за плату белгијског фудбалера да издвоји нешто мање од 10 милиона евра. Лукаку (30) је члан Челсија од 2021. године, а прошлу сезону је провео на позајмици у Интеру. Он је поред Челсија играо за Интер, Манчестер јунајтед, Евертон, Вест Бромвич и Андерлехт.
Đoković: Zadovoljan sam, za sada sve ide savršeno

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Лукаку се враћа у Серију А, иде на позајмицу у Рому се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.